{{Message}}
  • Een carrière bij Mediq

    Onze plannen zijn ambitieus, onze mensen gedreven.

Onze mensen zijn het hart van Mediq: zij zijn degenen die onze toekomst verbeteren door net die stap extra voor de patiënt te zetten. Met meer dan 3.000 collega’s in 12 landen werken we er elke dag hard aan om de kwaliteit van het leven van patiënten te verbeteren.

Wij spelen een belangrijke rol in het vormgeven van de toekomst van de zorg. Onze plannen zijn ambitieus. Onze mensen gedreven. We beginnen elke dag met de vraag: hoe kunnen we voorzien in zorg die nog beter en nog betaalbaarder is? Dat is precies wat we bedoelen als we zeggen: Committed to your care.

We komen graag in gesprek met professionals die zich aangesproken voelen door de maatschappelijke relevantie van de zorgsector. Enthousiastelingen met een ondernemende, initiatiefrijke instelling die flexibel genoeg zijn om in een dynamische markt succesvol te zijn. Zo maken we impact op de kwaliteit van het leven van miljoenen mensen.

HR Mediq

Contact our recruiter

Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.