• Arbeidsvoorwaarden

    De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Mediq hecht waarde aan een goede balans tussen werk en privé.

    Lees meer

Je krijgt bij Mediq naast een vast maandsalaris en 8% vakantietoeslag, ook een extra uitkering of een andere bonusregeling. Het aantal vakantiedagen bij een 40-urige werkweek is 25,5 dag. Daarnaast krijg je extra dagen op basis van je leeftijd en/of salarisgroep en zijn extra dagen ook bij te kopen.

Mediq vergoedt de reiskosten voor het openbaar vervoer volledig op basis van een ov-jaarkaart of trajectkaart. Medewerkers die met eigen vervoer komen, krijgen een tegemoetkoming in de kosten. Voor medewerkers in de hogere salarisgroepen is een leaseauto of mobiliteitsbudget beschikbaar.

Mediq hecht waarde aan een goede balans tussen werk en privé en maakt in de cao afspraken die hieraan bijdragen. Zo is deeltijd werken mogelijk, indien de functie het toelaat.

Als Mediq'er heb je de mogelijkheid gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering. Ten slotte investeert Mediq veel in een goed pensioen voor haar medewerkers. Niet alleen in een ouderdomspensioen maar ook in een nabestaandenpensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.