Senior Network en Telecom Specialist

Werken bij Mediq

Wil jij werken in een omgeving waar je écht tot je recht komt? Waar je alle ruimte krijgt om te laten zien wat je kunt, maar ook om je verder te ontwikkelen? Ben je toe aan een werkomgeving waar je impact kunt hebben, mee kunt bouwen aan de toekomst en echt je stempel op het werk kunt drukken? Kom dan eens praten bij Mediq!  

Mediq is een internationaal en ambitieus bedrijf, actief in de internationale gezondheidszorg. Het is onze ambitie de leidende wereldspeler te zijn in medische middelen die bij de patiënt thuis worden bezorgd. We willen het leven verbeteren van patiënten die lijden aan chronische aandoeningen. Onder meer door de noodzaak van ziekenhuisbezoek terug te dringen door behandeling in de eigen leefomgeving mogelijk te maken.

We streven voortdurend naar verbetering van zorgoplossingen en daarmee ook de zorguitkomsten. Optimale zorg kan alleen toegankelijk blijven als we nieuwe oplossingen blijven ontwikkelen die leiden tot verbeteringen in de zorg. De focus verleggen van zorg in ziekenhuizen naar zorg bij patiënten thuis, waardoor de zorg betaalbaar blijft voor iedereen, daar maken wij ons hard voor.

Global IT is verantwoordelijk voor de IT-oplossingen die binnen het hele concern worden gebruikt. Local IT heeft daarbij de verantwoording voor IT-oplossingen die in specifieke landen wordt gebruikt. Een goede samenwerking tussen Global IT en Local IT is daarbij van essentieel belang. Het team waarin je terecht komt bestaat uit ongeveer 10 mensen die zich met verschillende disciplines van het IT-landschap bezig houden en ondersteunt worden vanuit de IT Servicedesk.

Jouw rol bij ons

Global IT is momenteel op zoek naar een Senior Network & Telecom Specialist, met specifiek aantoonbare ervaring op de gebieden van Cisco, Cisco Meraki, Checkpoint, Silver Peak, Palo Alto en Avaya. Je participeert in de verdere invulling van de strategie op netwerkgebied en call center oplossingen.

Taken en verantwoordelijkheden

Je voert beheer- en projectwerkzaamheden uit en handelt zelfstandig incidenten en problemen af, al dan niet

in overleg met onze leveranciers (regie).

Je bent bezig met het continu verbeteren van onze netwerk infrastructuur, call-center oplossing en bijbehorende dienstverlening.

Je onderzoekt complexe problemen en lost deze op.

Je schrijft change-, upgrade- en migratieplannen en werkt de (technische) documentatie bij.

Je adviseert proactief de gebruikers- en IT organisatie met concrete verbetervoorstellen.

Daarnaast toets je technische oplossingen van leveranciers

Je bent betrokken bij innovatieve projecten, zoals bijvoorbeeld SD-WAN services uitrol

Kandidaatprofiel

Je hebt minstens HBO werk- en denkniveau

Je hebt het hoogste kennisniveau van de hiervoor genoemde producten en hebt dergelijke oplossingen aantoonbaar zelfstandig ontworpen en gebouwd

Je hebt aantoonbare certificering op het gebied van Networking & Telecom

Je bent in staat zelfstandig te werken en anderen te motiveren in hun werkzaamheden

Je bent in staat mee te denken met de organisatie en te helpen keuzes te maken in leveranciers en producten

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Leuk, dan maken we heel graag kennis! 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een enthousiast team met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Mediq. 

Solliciteren? Klik hier om te solliciteren.

Heb je functie inhoudelijke vragen dan kun je contact op nemen met Hasan Gultekin, Manager IT, hasan.gultekin@mediq.com, 06-11 35 64 00.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.