Accountmanager Business-to-Business

Waar kom je vandaan? 

Je opleidingsniveau
Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in bedrijfskundige of economische richting. Andere opleidingen aangevuld met commerciële trainingen is zeker mogelijk vooral in combinatie met een brok ervaring. Goed Engels spreken is belangrijk. 

Je werkervaring
Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan in accountmanagement of vergelijkbare functie bij een commerciële onderneming. Ervaring in de medische branche (medische hulpmiddelen of farmacie) is een vereiste. Je staat stevig in je schoenen en bent gewend om projectmatig te werken in multidisciplinaire teams. Je bent bekend met de operationele processen tussen klant, distributeur en fabrikant. 

Je ambitie/wens
Je wilt scoren en succesvol zijn! Dit wil je bereiken door de wensen van je klanten te begrijpen en waar te maken in een zelfstandige en verantwoordelijke brugfunctie tussen de klant en Mediq Medeco. Je wilt verantwoordelijk zijn voor het realiseren van de groeidoelstellingen van jouw klanten en samen met het Eerstelijn binnendienstteam successen realiseren.  

Waar ga je naartoe? 

Jouw rol bij ons
Accountmanager BtoB is een full time functie die een ondernemend karakter vraagt. Je klantenbestand is lekker afwisselend, je bezoekt groothandels (farma, dentaal, veterinair, industrieel), apotheken, medisch speciaalzaken en webshops in heel Nederland, en vervolgens heb je afspraken bij een distributeur in het buitenland die onze eigen merken in zijn assortiment voert. 

Je bent verantwoordelijk voor optimale klanttevredenheid van al je klanten. Door acquisitie, contractering, implementatie en evaluatie realiseer je de met jouw klanten overeengekomen (contract)afspraken over groei, en bewaak je de processen voor ordering, logistiek, forecasting en facturatie zodat deze soepel verlopen. 

Je doet dit uiteraard niet alleen maar in nauwe samenwerking met je collega’s van klantenservice, marketing en Mediq specialisten in diverse vakgebieden. Door jouw klant-, resultaat- en oplossingsgerichtheid zet je Mediq neer als een professionele en klantgerichte organisatie. 

In welke omgeving ga je werken?

Je gaat werken bij Mediq, één van de grotere spelers in de ‘medical device market’ met eigen vestigingen in 12 Europese landen. Vanuit het recent opgeleverde en moderne Mediq Fulfillment Center in Bleiswijk wordt alle logistiek geregeld. 

Het kantoor van Mediq Medeco is gevestigd in Oud-Beijerland. Je zult ook regelmatig naar het Mediq hoofdkantoor in De Meern gaan voor intercollegiaal overleg. 

Als je van afwisseling en dynamiek houdt en ergens wilt werken waar geen dag hetzelfde is, waar je al je talenten kunt inzetten, en waar we in een informele sfeer van aanpakken weten, ben je bij ons aan het goede adres! 

Welke talenten kun je bij ons inzetten? 

Alle kennis en ervaring die je hebt! Commercieel, strategisch, onderhandelen, plannen, netwerken, et cetera. Maar we zoeken ook een leuke collega die in ons team past, die meeleeft met alles wat we doen én een goed gevoel voor humor heeft. Want lachen doen we ook graag! 

Je bent al ontwikkeld, maar wat als je meer wilt?

De functie biedt al veel mogelijkheden in zichzelf, maar ook de Mediq organisatie en de Business-to-Business markt zijn volop in ontwikkeling. Maar, gezien je profiel wil je vast meer… We bieden allerlei opties zoals bijvoorbeeld ruim 100 online cursussen die je naar eigen inzicht en tempo gratis kunt volgen. Ook biedt Mediq management development programma’s aan voor Mediqers met potentie en ambitie. 

Waar kun je verder op rekenen? 

De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk en volgens de CAO van Mediq. Een interessante bonusregeling, strakke leaseauto en moderne communicatiemiddelen maken ook deel uit van het pakket. 

Is je belangstelling gewekt en herken je jezelf in deze omschrijving, dan kun natuurlijk meteen solliciteren met je CV en een korte, heldere uitleg waarom jij vindt dat je deze baan moet krijgen. Een (online) assessment maakt onderdeel uit van de procedure maar daar vertellen we je wel meer over als we je uitnodigen voor een nadere kennismaking. 

Voor eventueel meer informatie over deze schitterende functie kun je contact opnemen met mij via email ruud.schuurbiers@mediq.com of telefonisch op +316 5370 8183. 


Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.