Apothekersassistent

Waar kom je vandaan?

Je opleidingsniveau

MBO denk- en werkniveau en je bent in bezit van een afgeronde opleiding Apothekersassistent(e). Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je werkervaring 

Enkele jaren werkervaring in een apotheek. Je bent vertrouwd met werken in een complexe, resultaat- en klantgerichte omgeving. Ervaring met het Apotheek Informatie Systeem Mira is een pré. Zelfstandig werkend.

Je ambitie/wens

Je bent op zoek naar een nieuwe stap in je carrière waarbij je onderdeel wilt zijn van een gedreven team die continue streeft naar een hoger niveau op het gebied van klantgericht- en deskundigheid.

Waar ga je naartoe?

Jouw rol bij ons

Als Apothekersassistent(e) bij Mediq Pharma Services in Nieuwegein ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken en controleren van specialistische medicatie voor de patiënt.

Hiervoor werk je nauw samen met KlantContact van Mediq. Een belangrijk aspect van de functie is dat de patiënten bij Mediq Pharma Services niet aan de balie komen. Het contact met patiënten is grotendeels per telefoon. Het verrichten van diensten buiten openingstijden van de apotheek wordt via een rooster door de apothekersassistenten uitgevoerd. Mediq Pharma Services is HKZ NAN gecertificeerd. Aantoonbare affiniteit met kwaliteit is een pre.

In welke omgeving ga je werken?

Je bent samen met het team van apothekersassistenten verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen de Apotheek van Mediq Pharma Services. In deze functie leg je verantwoording af aan de beherend apotheker.

Mediq Pharma Services zorgt er voor dat specialistische geneesmiddelen bij de patiënt thuis bezorgd worden. En indien nodig zorgt Mediq Pharma Services er voor dat een verpleegkundige de patiënt thuis helpt bij het toedienen van het geneesmiddel.

Mediq Tefa is onderdeel van Mediq. Mediq Tefa biedt gespecialiseerde zorg voor de intensieve thuiszorg. Wij leveren een breed scala aan geïntegreerde zorgconcepten en hulpmiddelen op het gebied van respiratoire zorg en voeding- en infuustherapie. Bij Mediq Tefa werken 250 mensen.

Je gaat werken in een gemotiveerd, professioneel en bevlogen team van professionals. Onze plannen zijn ambitieus en onze mensen gedreven. We beginnen elke dag met de vraag: hoe kunnen we de zorg nog beter en betaalbaar houden? Ondernemend als we zijn, nemen we de leiding in onze markten om oplossingen in de gezondheidszorg te bieden met de beste resultaten en de beste perspectieven voor alle stakeholders in de zorg. Dat is wat we bedoelen wanneer we zeggen: Committed to your care.

Welke talenten kun je daar inzetten?

Je bent communicatief zeer vaardig en je hebt het kwaliteitsgericht werken volgens de HKZ NAN hoog in het vaandel staan. Je voelt je er verantwoordelijk voor dat onze patiënten op tijd hun specialistische geneesmiddel thuis ontvangen en indien nodig zorg je ervoor dat er een verpleegkundige bij de patiënt thuis komt. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Ontwikkelmogelijkheden?

Mediq is een lerende organisatie die bereid is te investeren in jouw ontwikkeling. Niet alleen krijg je begeleiding binnen je functie, ook is er ruimte voor scholing en doorgroei.

Waar kun je verder op rekenen?

Wij bieden een contract conform de voorwaarden en regelingen van de CAO Mediq. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Het betreft een functie van 20 uur per week. Je komt werken in een hecht team van apothekersassistenten met een plezierige werksfeer.

Solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met apotheker Margit Dros via margit.dros@mediq.com.

Om direct te solliciteren op deze functie, klik hier

Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.