FPA Analyst

Waar kom je vandaan?

Je opleidingsniveau en werkervaring
Je beschikt over een afgeronde financiële / bedrijfskundige opleiding op Post-HBO / Universitair niveau. Je bent toe aan een tweede stap in jouw carrière en hebt circa 2 tot 4 jaar relevante werkervaring op het gebied van finance, control of consultancy.

In welke omgeving ga je werken?

Als FP&A Analyst val je onder de afdeling FP&A. Deze afdeling wordt aangestuurd door de Head of Financial Planning & Analysis. De afdeling FP&A is een afdeling die zich richt op de planning en control cyclus en zorgt ervoor dat de doelstellingen die in het budget staan zijn weg vinden naar de MT-agenda en de persoonlijke doelstellingen. Deze afdeling verzorgt de (maand) rapportages en analyses om de business optimaal te ondersteunen en te adviseren. 

Jouw rol bij ons

Binnen het FP&A team zul je je met o.a. de volgende activiteiten bezig houden:

- Maken en standaardiseren van analyses die leiden tot verbeter en/of veranderingsacties

- Opstellen en verder ontwikkelen van rapportages voor o.a. het MT

- Beheren planning en control cyclus en zorgen dat alle deadlines gehaald worden

- Doorvertalen van budget naar targets voor afdelingen en persoonlijke targets 

Welke talenten kun je daar inzetten?

Je bent een gedreven persoonlijkheid die graag verantwoordelijkheid krijgt en zich continue wil ontwikkelen.

Jouw kennis van finance en ervaring zijn een waardevolle aanvulling in ons Finance team. Je laat zien dat je sterk bent in het bouwen en onderhouden van interne en externe relaties en hebt overtuigingskracht om mensen mee te krijgen in de weg die we binnen Finance NL in willen slaan. Je bent communicatief sterk, probleemoplossend en bent gedreven om de deadlines te halen. 

Je ambitie/wens 

Je bent een gedreven persoonlijkheid die graag verantwoordelijkheid krijgt en zich continue wil ontwikkelen. 

Jouw kennis, enthousiasme en inzet zal bijdragen aan succesvolle en betekenisvolle analyses van activiteiten van Mediq Nederland. Naast het tonen van initiatief en een service gerichte instelling, zijn sterke communicatieve vaardigheden zeer gewenst, zowel schriftelijk als mondeling, net als stressbestendigheid en het goed kunnen plannen en organiseren. 

Ontwikkelmogelijkheden

Wij bieden je een uitdagende en boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Daarnaast krijg je begeleiding in de uitvoering van jouw functie en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. Mediq biedt doorgroeimogelijkheden en helpt je in je ontwikkeling daar naar toe. 

Waar kun je verder op rekenen?

Je kunt rekenen op een uitdagende, zelfstandige functie binnen een enthousiast team met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Mediq.

Interesse? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rogier Stap, Head of FP&A. Rogier is bereikbaar via tel. +31 (0) 6 525 624 79. Je sollicitatie (CV en motivatie) kun je versturen ter attentie van Rogier Stap, rogier.stap@mediq.com

Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.