Junior Productmanager Infuustherapie

Werken bij Mediq
Wil jij werken in een omgeving waar je écht tot je recht komt? Waar je alle ruimte krijgt om te laten zien wat je kunt, maar ook om je verder te ontwikkelen? Ben je toe aan een werkomgeving waar je impact kunt hebben, mee kunt bouwen aan de toekomst en echt je stempel op het werk kunt drukken? Kom dan eens praten bij Mediq!

Mediq is een internationaal en ambitieus bedrijf, actief in de internationale gezondheidszorg. Het is onze ambitie de leidende wereldspeler te zijn in medische middelen die bij de patiënt thuis worden bezorgd. We willen het leven verbeteren van patiënten die lijden aan chronische aandoeningen. Onder meer door de noodzaak van ziekenhuisbezoek terug te dringen door behandeling in de eigen leefomgeving mogelijk te maken. Daarnaast stelt Mediq ziekenhuizen en andere zorginstellingen in staat efficiency te vergroten, zodat tijd van zorgprofessionals gaat naar zorg voor hun patiënten.

We streven voortdurend naar verbetering van zorgoplossingen en daarmee ook de zorguitkomsten. Optimale zorg kan alleen toegankelijk blijven als we nieuwe oplossingen blijven ontwikkelen die leiden tot verbeteringen in de zorg. De focus verleggen van zorg in ziekenhuizen naar zorg bij patiënten thuis, waardoor de zorg betaalbaar blijft voor iedereen, daar maken wij ons hard voor.

Ben jij op zoek naar een gevarieerde en uitdagende baan binnen de marketing? Wil jij onderdeel uitmaken van een jong, ambiteus team waar plezier en hardwerken hand in hand gaan? Reageer dan snel! 

Jouw rol bij ons
In de functie van Junior Productmanager Infuustherapie ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het  assortiment Infuustherapie voor alle markten. Je beheert dit pakket en zorgt voor correcte weergave in systemen (zoals SAP,  en online catalogi). Daarnaast draag je proactief alternatieven aan, voorkom je backorders door accurate forecast en ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van nieuwe artikelen, de in-en uitfasering van artikelen en het converteren naar het voorkeursassortiment.

Je organiseert en coördineert de operationele afhandeling van beurzen, zoals de inschrijvingstand bemanning etc. De ondersteunende en coördinerende werkzaamheden vinden plaats binnen het jonge en enthousiaste Category team Infuustherapie in nauwe samenwerking met de afdelingen sales, inkoop en Customer Service. Je rapporteert aan de Category manager.

Functie eisen
Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding en aantoonbaar HBO werk en denkniveau. Dit kan in de medische richting zijn en/of in de bedrijfskundige of economische richting.  

Ervaring in de medische branche (medische hulpmiddelen of farmacie) en/of met infuustherapie is een pré. Daarnaast heb je ervaring in operationele processen en het werken in multidisciplinaire teams. Je bent bekend met systemen (bijvoorbeeld SAP en CRM). Je werkt planmatig en gestructureerd, je bent proactief in je denken en werkt graag in teamverband.  Je streeft ernaar processen te optimaliseren en efficiëntie te verhogen.     

Wat mag je van ons verwachten?
Naast een uitdagende baan binnen een enthousiast team investeren we graag in jouw ontwikkeling door middel van scholing en on-the-job coaching. Ook bieden we een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden volgens onze CAO met o.a.:
- Marktconform salaris
- 25,5 vakantie
- Variabele beloning: 0-7,5%
- Leuke collega’s

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kan contact worden opgenomen met Robbin de Geest, Productmanager Infuustherapie via robbin.de.geest@mediq.com 

Om direct te solliciteren op deze positie, klik hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.