Junior Productmanager Infuustherapie

Waar kom je vandaan?

Je opleidingsniveau
Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding en aantoonbaar HBO werk en denkniveau. Dit kan in de medische richting zijn en/of in de bedrijfskundige of economische richting.  

Je werkervaring
Je hebt enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in portfoliobeheer bijvoorbeeld bij een commerciële onderneming.. Daarnaast heb je ervaring in operationele processen en het werken in multidisciplinaire teams. Je bent bekend met systemen zoals SAP en CRM. Je werkt planmatig en gestructureerd en je snapt de levenscyclus van een product en de manier waarop een commercieel assortiment wordt samengesteld.

Je ambitie/wens
Je wilt een uitdagende fulltime functie waarbinnen je het verschil kunt maken door overzicht te creëren, zaken goed te structureren en goed te luisteren naar de wensen van de interne en externe klant. Je ziet het als een uitdaging om processen te versoepelen en de Productmanager te ondersteunen in de uitvoering van het strategisch marketing plan. Je bent pragmatisch,  geïnteresseerd in de producten die we voeren en je vindt het leuk om deze goed te presenteren in de catalogus. Je werkt planmatig en gestructureerd, je bent proactief in je denken en werkt graag in teamverband.  

Waar ga je naartoe?

Jouw rol bij ons
In de functie van Junior Productmanager Infuustherapie ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het Mediq Nederland assortiment infuustherapie voor alle markten. Je beheert dit pakket en zorgt voor correcte weergave in systemen (zoals SAP, online catalogi). Daarnaast draag je proactief alternatieven aan, voorkom je backorders door accurate forecast en ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van nieuwe artikelen, de in-en uitfasering van artikelen en het converteren naar het voorkeursassortiment. De ondersteunende en coördinerende werkzaamheden vinden  plaats binnen het Category team Infuustherapie , in nauwe samenwerking met sales, inkoop en CS. Je rapporteert aan de Category manager.

In welke omgeving ga je werken?

Mediq NL Intensieve Zorg is onderdeel van Mediq. Mediq is een belangrijke speler in de  internationale zorg. Iedere dag verbeteren we de kwaliteit van leven van miljoenen mensen. We leveren medische hulpmiddelen en zorgoplossingen. Thuis, via huisartsen, in ziekenhuizen of andere zorginstellingen. Dit biedt een uitdagende en inspirerende werkomgeving.  Het betreft een functie voor 40 uur per week (32 uur bespreekbaar) en je standplaats is Utrecht de Meern. 

Welke talenten kun je daar inzetten?

Je bent in staat om op niveau te acteren en je kennis en ervaring toe te passen met excellente executiekracht. Je bent gestructureerd, kunt goed organiseren en komt altijd afspraken na.  Je streeft ernaar processen te optimaliseren en efficiëntie te verhogen.     

Ontwikkelmogelijkheden
Wij bieden je een uitdagende en boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Daarnaast krijg je begeleiding in de uitvoering van jouw functie en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. Mediq biedt doorgroeimogelijkheden als jij in staat bent om jezelf te ontwikkelen.

Waar kun je verder op rekenen?

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een enthousiast team met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Mediq. Voor de functie denken we aan 40 uur per week, 32 uur werken is ook bespreekbaar.

Interesse? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sacha Heijens, Category Manager, via email: sacha.heijens@mediq.com.

Solliciteren? Om direct te solliciteren op deze functie, klik hier.

Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.