Senior SCCM & Intune Specialist

Werken bij Mediq

Wil jij werken in een omgeving waar je écht tot je recht komt? Waar je alle ruimte krijgt om te laten zien wat je kunt, maar ook om je verder te ontwikkelen? Ben je toe aan een werkomgeving waar je impact kunt hebben, mee kunt bouwen aan de toekomst en echt je stempel op het werk kunt drukken? Kom dan eens praten bij Mediq!  

Mediq is een internationaal en ambitieus bedrijf, actief in de internationale gezondheidszorg. Het is onze ambitie de leidende wereldspeler te zijn in medische middelen die bij de patiënt thuis worden bezorgd. We willen het leven verbeteren van patiënten die lijden aan chronische aandoeningen. Onder meer door de noodzaak van ziekenhuisbezoek terug te dringen door behandeling in de eigen leefomgeving mogelijk te maken.

We streven voortdurend naar verbetering van zorgoplossingen en daarmee ook de zorguitkomsten. Optimale zorg kan alleen toegankelijk blijven als we nieuwe oplossingen blijven ontwikkelen die leiden tot verbeteringen in de zorg. De focus verleggen van zorg in ziekenhuizen naar zorg bij patiënten thuis, waardoor de zorg betaalbaar blijft voor iedereen, daar maken wij ons hard voor.

Global IT is verantwoordelijk voor de IT-oplossingen die binnen het hele concern worden gebruikt. Local IT heeft daarbij de verantwoording voor IT-oplossingen die in specifieke landen wordt gebruikt. Een goede samenwerking tussen Global IT en Local IT is daarbij van essentieel belang. Het team waarin je terecht komt bestaat uit ongeveer 10 mensen die zich met verschillende disciplines van het IT-landschap bezig houden en ondersteunt worden vanuit de IT Servicedesk.

Jouw rol bij ons

Global IT is momenteel op zoek naar een Senior System Engineer, met specifiek aantoonbare ervaring op de gebieden van System Center Configuration Manager en Microsoft Intune als MDM-oplossing. Je participeert in de verdere invulling van de cloud strategie voor werkplekdiensten.

Taken en verantwoordelijkheden

Je voert beheer- en projectwerkzaamheden uit en handelt zelfstandig incidenten en problemen af, al dan niet

in overleg met onze leveranciers (regie).

Je bent bezig met het continu verbeteren van onze werkplek-infrastructuur en bijbehorende dienstverlening.

Je onderzoekt complexe problemen en lost deze op.

Je schrijft change-, upgrade- en migratieplannen en werkt de (technische) documentatie bij.

Je adviseert proactief de gebruikers- en IT organisatie met concrete verbetervoorstellen.

Kandidaatprofiel

Je hebt minstens HBO werk- en denkniveau

Je hebt het hoogste kennisniveau van SCCM en hebt een dergelijke oplossing aantoonbaar zelfstandig ontworpen en gebouwd

Je hebt ervaring met het maken en uitrollen van Windows 10 werkplekoplossingen d.m.v. SCCM

Je hebt ervaring met het uitrollen van Microsoft Intune als MDM-oplossing (Android / IOS / Windows 10)

Je hebt ruime ervaring met application packaging en deployment en kunt adviezen opstellen over de gebruikte methodieken en applicatie implementatie

Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met de Office 365 suite (zoals bijvoorbeeld OneDrive, SharePoint Online, Exchange Online en Skype for Business/Teams) Windows Server 2012 (R2)/2016, VMWare vSphere en Citrix XenDesktop.

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Leuk, dan maken we heel graag kennis! 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een enthousiast team met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Mediq. 

Solliciteren? Klik hier om te solliciteren.

Heb je functie inhoudelijke vragen dan kun je contact op nemen met Hasan Gultekin, Manager IT, hasan.gultekin@mediq.com, 06-11 35 64 00.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.