Stagiair(e) e-Business

Mediq is een leverancier van medische hulpmiddelen. En die hulpmiddelen leveren we niet alleen aan ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en fysiotherapeuten. Nee, we leveren ook rechtstreeks aan de patiënt. Denk bijvoorbeeld aan patiënten met een chronische ziekte. Naast hulpmiddelen leveren we ook kennis en expertise. Voor de afdeling E-business zijn wij op zoek naar een Stagiair(e) e-Business

Wat ga je je doen?
We zoeken iemand die met ons mee wil denken en bouwen aan nieuwe websites en innovatieve webshops. En die portalen moeten zo gebruiksvriendelijk mogelijk worden gemaakt voor professionals in de zorg, maar ook voor patiënten. Jij helpt bij het lanceren van deze nieuwe initiatieven, om een optimale klantervaring te garanderen.  Vervolgens moet er content op geplaatst worden. En de wereld moet weten dat het portaal bestaat.
Je merkt het al, een flinke uitdaging maar vooral een hele nobele taak omdat je impact gaat hebben op mensen die in de zorg werken maar ook mensen die zorg nodig hebben. Hoe je dit gaat aanpakken? Je komt in een team van e-business specialisten die allen hun eigen expertise hebben. Genoeg mensen om je heen die je een handje willen helpen, maar je zal toch een hoop zelf moeten doen.
 
Wie zoeken wij?
We zoeken een HBO/WO student die communicatief sterk in zijn of haar schoenen staat. Iemand die niet vies is van online marketingwerkzaamheden, content editing en het meehelpen met bouwen van websites. We zoeken iemand die in de richting van Commerciële Economie, Communicatie of Communicatiewetenschappen studeert. Maar mochten we het mis hebben, overtuig ons alsjeblieft!
 

Wat hebben wij te bieden?
Zoals gezegd kom je binnen Mediq te werken in het e-Business team. Een team wat nog niet zo heel lang bestaat en waar iedereen nog volop aan het pionieren is. Je komt te werken met Product Owners, Ux’ers en Online Marketeers. Maar je zal ook met veel andere afdelingen de dialoog aan gaan.

We bieden een meewerkstage voor 36/40 uur waar we ruimte bieden voor een eigen opdracht vanuit school. De startdatum is in overleg en de duur van de stage is 4-6 maanden. We bieden een stagevergoeding van €350 per maand en we zijn gevestigd in De Meern, wat vanaf Utrecht Centraal met het OV uitstekend te bereiken is.

Hebben we je enthousiast gemaakt of ben je op zoek naar meer informatie dan mag je contact opnemen met Seher Ayazoglu seher.ayazoglu@mediq.com.

Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.