Teamleider Klantcontact - Oud-Beijerland

We zijn op zoek naar een ervaren en enthousiaste Teamleider voor onze Klantcontact organisatie in Oud-Beijerland. Heb jij ruime ervaring als leidinggevende in een professionele klantcontactorganisatie en heb je zin om ons team te komen versterken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Samen met ruim 500 medewerkers werken we binnen Klantcontact & Verpleegkundige Zorg aan excellent klantcontact en verpleegkundige zorg met toegevoegde waarde voor onze klanten en Mediq.

Als Teamleider Klantcontact ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren en ontwikkelen van de medewerkers in jouw team. Je zorgt voor een professioneel én commercieel team met een hoge productiviteit per medewerker. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en blijft pro-actief op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw specifieke aandachtsgebied. Je stuurt jouw team op KPI’s zoals klanttevredenheid (NPS), First time right, bereikbaarheid/servicelevels, kwaliteit en afhandeltijd. De focus ligt op het met passie coachen en ontwikkelen van medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de prestaties van alle medewerkers binnen jouw team.

Jouw standplaats is Oud-Beijerland en het betreft bij voorkeur een functie voor 40 uur per week. Je rapporteert aan de Manager Klantcontact.

Jouw rol bij ons

Je geeft leiding aan een team van medewerkers (ongeveer 20 FTE) binnen de afdeling Klantcontact.

Je coacht en ontwikkelt de kennis, vaardigheden en gedrag van de medewerkers in jouw team (quality monitoring).

Je stuur het team dagelijks op klanttevredenheid, klantbeleving, kwaliteit en beschikbaarheid en efficiëntie.

Je bewaakt én behaalt de gestelde KPI’s van het team en zorgt ervoor dat de klant in één keer goed, snel en vakkundig wordt geholpen met een service +.

Je rapporteren op doelstellingen als first time right percentage, klachtenpercentage, kosten per klantorder en klanttevredenheid (NPS).

Je bent verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de jaarlijkse plannings-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken.

Je zorgt voor in-, door- en uitstroom van personeel en de bijbehorende documentatie en vastlegging daarvan.

Je bent verantwoordelijk voor het adequaat managen van verlof en ziekteverzuim en volgt hierin het beleid van Mediq en de Wet Verbetering Poortwachter.

Je faciliteert de nodige randvoorwaarden voor het team om werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren (bijv. werkplek, inlogcodes, headsets, efficiënte administratie, processen en procedures etc.).

Je zorgt voor structureel werkoverleg met het team.

Je draagt actief de cultuurwaarden uit en motiveert zichtbaar de medewerkers, zowel op individuele basis als gezamenlijk.

Jouw achtergrond

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring met het aansturen, motiveren  en coachen van een team. Je hebt concrete werkervaring binnen een professionele klantcontact organisatie en hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling. Je hebt affiniteit met de zorg maar beschikt ook over een commerciële insteek. 

Jij hebt een talent voor het motiveren en coachen van medewerkers. Jij kunt heel goed situationeel leidinggeven, bent stressbestendig en hebt een natuurlijk overwicht op het team. Je bent communicatief zeer vaardig en stuurt op resultaat. Hierbij staat kwaliteit en commercieel belang bij jou voorop.

Je kunt goed overweg met verschillende systemen en hebt kennis van Excel en de nodige ervaring in het maken van analyses en rapportages.

In welke omgeving ga je werken?

Je gaat werken bij Mediq Nederland B.V. Mediq is een wereldspeler in de gezondheidszorg, actief in dertien landen: een betrouwbare partner voor patiënten, zorgprofessionals en verzekeraars. Toegewijd aan het verbeteren van de zorg en zorguitkomsten en het betaalbaar houden van de zorg aan mensen die leven met een chronische ziekte.

Het is onze ambitie de leidende wereldspeler te zijn in medische middelen die bij de patiënt thuis worden bezorgd. We willen de kwaliteit van leven verbeteren van patiënten die leiden aan chronische aandoeningen. Onder meer door de noodzaak van ziekenhuisbezoek terug te dringen door behandeling in de eigen leefomgeving mogelijk te maken en medische middelen die bij de patiënt thuis te bezorgen. Tegelijkertijd streven we voortdurend naar verbetering van zorgoplossingen en daarmee ook de zorguitkomsten. Tezamen zal dat leiden tot daling van de kosten en dragen wij bij aan een betaalbaar zorgsysteem. Dat is onze belofte aan onze stakeholders en de samenleving.

Ontwikkelmogelijkheden

Wij bieden je een uitdagende en boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Daarnaast krijg je begeleiding in de uitvoering van jouw functie en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. Mediq biedt doorgroeimogelijkheden als jij in staat bent om jezelf te ontwikkelen.

Waar kun je verder op rekenen?

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een enthousiast team met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Mediq. 

Solliciteren? Klik hier om te solliciteren.

Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.