Medisch Specialistisch Verpleegkundige Dialyse en Infuustherapie

Waar kom je vandaan?

Je opleidingsniveau
Je hebt een voltooide Verpleegkundige opleiding (BIG-geregistreerd) en een Dialyse-aantekening.

Om deze functie te kunnen vervullen vragen we jou daarnaast om een VOG, een geldig rijbewijs B,  Lidmaatschap van V&VN Dialyse en Nefrologie en registratie in het kwaliteitsregister V&VN.

Waar ga je naartoe?

In welke omgeving ga je werken?
Mediq is een aantrekkelijke werkgever voor ervaren professionals met ondernemingszin, die ook de voordelen inzien van een vaste baan. Medewerkers die niet dag in dag uit hetzelfde willen doen, maar zich wel bevlogen vastbijten in hun werk. Een optimale relatie tussen werkgever, werknemer en werkomgeving is het vertrekpunt voor hoogwaardige zorg en een aantrekkelijk werkklimaat.

Jouw rol bij ons
Als ervaren Specialistisch Verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het (gedeeltelijk) uitvoeren van een dialysebehandeling en het trainen van de dialysepatiënt in de thuissituatie. Daarnaast word je ingezet voor het toedienen van medicatie als antibiotica, immunoglobuline, totale parenterale voeding en cytostatica. Tot slot ben je getraind om patiënten te begeleiden en ondersteuning te bieden bij complexe verpleegtechnische zorg in de thuissituatie.

Welke talenten kun je daar inzetten?

Je hebt een uitgebreide kennis van de dialyse en ervaring in het trainen van dialyse patiënten. Uiteraard heb je affiniteit met zorg voor de patiënt in de thuissituatie. Het is van belang dat je goed in staat bent in een patiënt- en klantgerichte omgeving te werken en dat je kennis en werkervaring hebt met één of meerdere van de volgende specialisaties naast dialyse: oncologie, immunologie en kindergeneeskunde. Je hebt een sterke focus op kwaliteit en recente kennis en werkervaring met infuustherapieën, via infuuspompen is een pré voor de uitoefening van deze functie. Je werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook prettig om samen te werken.

Je ambitie/wens
Het is jouw ambitie om een zelfstandige rol aan te nemen. Binnen jouw verantwoordelijkheid schakel je met een divers aantal mensen en zal je jouw expertise gebruiken om advies te geven. Het is jouw wens om hierin de patiënt zo vakkundig mogelijk te helpen.

Ontwikkelmogelijkheden
Wij bieden je een uitdagende en boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Daarnaast krijg je begeleiding in de uitvoering van jouw functie en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. Mediq biedt doorgroeimogelijkheden als jij in staat bent om jezelf te ontwikkelen.

Waar kun je verder op rekenen?

Je kunt rekenen op een uitdagende, zelfstandige functie binnen een enthousiast team met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Mediq. Een lease auto, mobiele telefoon en laptop behoren tot het pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.  

Interesse? Voor meer informatie over de functie of om te solliciteren kun je contact opnemen met Ronald van der Meer, Marktmanager ThuisDialyse  via email: ronald.vander.meer@mediq.com  of bel naar: 06-13496369

Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.