WFM Trafficer

Voor de Klantcontact organisatie van Mediq zijn we op zoek naar een Trafficer. Ben jij 32 tot 40 uur beschikbaar per week, ben je communicatief vaardig, kun je snel schakelen en kun je goed het overzicht bewaren? Heb je ervaring als Trafficer óf wil je je graag ontwikkelen op dit gebied dan zijn we op zoek naar jou!

Binnen de Klantcontact organisatie is een nieuw team gestart met als doel Workforce Management (WFM) in te richten en als Trafficer ben je onderdeel van dit WFM team. Als Trafficer richt je je op het behalen van de doelen met betrekking tot de afgesproken service levels, bereikbaarheid en de optimale inzet van resources.

Jouw rol bij ons

Als Trafficer ben je verantwoordelijk voor het intraday management. Dit betekent dat je een belangrijke rol speelt in de dagelijkse bezetting van de afdeling Klantcontact. De dag verloopt vaak nét even iets anders dan vooraf gepland. Als Trafficer houd je je bezig met het minimaliseren van de impact van deze fluctuaties. Je monitort de roosteropvolging van alle medewerkers gedurende de dag. Je volgt nauwlettend de klantcontact volumes en de optimale inzet van alle medewerkers en stuurt gedurende de dag bij waar nodig.

De standplaats is De Meern (hoofdkantoor) en het betreft een functie voor 40 uur per week. In deze functie rapporteer je aan de Manager Customer Experience & Support.

Jouw rol bij ons

Je bent binnen de afdeling klantcontact verantwoordelijk voor het beheer en het muteren van het rooster na publicatie en overdracht van planning.

Je bent verantwoordelijk voor het realtime monitoren van de variabelen: aanbod, AHT en capaciteit van zowel telefonie als non-telefonie.

Je monitort de roosterdiscipline van de medewerkers en signaleert en rapporteert dit aan teamleiding.

Je analyseert samen met het WFM team, in de periode na publicatie van het rooster en de forecast, de actuele ontwikkeling van de variabelen en stuurt/adviseert proactief als deze impact hebben op de performance, met als doel het voorkomen van: understaffing, overstaffing en het niet behalen van KPI’s.

Je kwalificeert en rapporteert de afwijking op de variabelen, met als doel te beoordelen of deze structurele of incidentele impact op de operatie hebben.

Je adviseert samen met het WFM team, het management aan de hand van “what-if scenario’s” over te nemen ad hoc maatregelen indien er sprake is van een afwijking/gebeurtenis die de performance negatief beïnvloedt.

Je maakt rapportages voor het management over hoe resultaten tot stand zijn gekomen, wat de actuele verwachtingen zijn en welke interventies noodzakelijk/zijn ingezet om de KPI’s te behalen.

Je bent verantwoordelijk voor het vastleggen van incidenten in van het traffic rapport.

Je draag actief de cultuurwaarden uit naar management, staf, teamleiders, klantcontactspecialisten en medewerkers.

Jouw achtergrond

Je hebt bij voorkeur ervaring als Trafficer binnen een Klantcontact omgeving. Je hebt bij voorkeur ervaring met specifieke planningssystemen (WFM). Je hebt ruime kennis van en ervaring met Microsoft Excel.

Je bent communicatief vaardig. Je hebt goed ontwikkelde analytische skills en hebt goede rekenkundige vaardigheden. Je bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Je bent is staat jouw manager en andere leidinggevenden inhoudelijk te adviseren. Daarnaast ben je stressbestendig en heb je een empathisch vermogen. Je hebt een goed besef van kwaliteit- en commerciële belangen. Je beschikt over het vermogen om overzicht te bewaren  in een complexe klantenservice organisatie over verschillende locaties.

In welke omgeving ga je werken?

Je gaat werken bij Mediq Nederland B.V. Mediq is een wereldspeler in de gezondheidszorg, actief in dertien landen: een betrouwbare partner voor patiënten, zorgprofessionals en verzekeraars. Toegewijd aan het verbeteren van de zorg en zorguitkomsten en het betaalbaar houden van de zorg aan mensen die leven met een chronische ziekte.

Het is onze ambitie de leidende wereldspeler te zijn in medische middelen die bij de patiënt thuis worden bezorgd. We willen de kwaliteit van leven verbeteren van patiënten die leiden aan chronische aandoeningen. Onder meer door de noodzaak van ziekenhuisbezoek terug te dringen door behandeling in de eigen leefomgeving mogelijk te maken en medische middelen die bij de patiënt thuis te bezorgen. Tegelijkertijd streven we voortdurend naar verbetering van zorgoplossingen en daarmee ook de zorguitkomsten. Tezamen zal dat leiden tot daling van de kosten en dragen wij bij aan een betaalbaar zorgsysteem. Dat is onze belofte aan onze stakeholders en de samenleving.

Ontwikkelmogelijkheden

Wij bieden je een uitdagende en boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Daarnaast krijg je begeleiding in de uitvoering van jouw functie en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. Mediq biedt doorgroeimogelijkheden als jij in staat bent om jezelf te ontwikkelen.

Waar kun je verder op rekenen?

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een enthousiast team met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Mediq. 

Solliciteren? Klik hier om te solliciteren.

Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.