Accountmanager Stomazorg

Waar kom je vandaan?

Je opleidingsniveau
Je hebt HBO werk- en denkniveau en een voltooide opleiding in een commerciële richting. Het is een pré als je beschikt over een medische achtergrond, maar dit is niet noodzakelijk.

Je werkervaring
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in sales en accountmanagement. Je bent in deze commerciële buitendienst functie aantoonbaar succesvol geweest. Je hebt uitmuntende verkoopskills. Je hebt kennis van en ervaring met ondersteunende softwareprogramma’s (CRM en managementrapportage).

Je ambitie/wens
Je bent op zoek naar een uitdagende en veelzijdige buitendienstfunctie en je wilt onderdeel zijn van een professioneel salesteam dat continue streeft naar een hoger niveau op het gebied van klantgerichtheid en deskundigheid. Je hebt de ambitie om succesvol te zijn en de uitmuntende resultaten neer te zetten en een stevige positie te realiseren in de Zorgmarkt. 

Waar ga je naartoe?

Jouw rol bij ons
Als Accountmanager in rayon Zuid-Oost Nederland ben je actief in het onderhouden en bouwen van een relationeel netwerk met klanten en andere relevante relaties. Je houdt je bezit met het acquireren van klanten, het opstellen van contracten en raamovereenkomsten en je zorgt voor het uitvoeren van de gemaakte contractafspraken. Je verzamelt en deelt informatie over de marktontwikkelingen en klantontwikkelingen. Je maakt klantanalyses en stelt op basis hiervan een concurrerend klantvoorstel op. Je stelt een gedegen account- en rayonplan op.

Je werkt nauw samen met interne stakeholders om invulling te geven aan de uitvoering van de gemaakte contractafspraken. Je bewaakt processen binnen de organisatie waaronder logistiek, bestellingen, leveringen en dergelijke ten behoeve van de klanttevredenheid. Je ontwikkeld en gebruikt analyses en rapportages om alle beschikbare informatie over de klantafspraken en performance inzichtelijk te maken en waar nodig bij te sturen. Je stelt een omzet- en margeprognose per account op en je houdt actief de omzet- en margeontwikkeling bij per klant- en productgroep. Je maakt bezoekverslagen. Je neemt deel in werkgroepen en overleggen en levert hierin op basis van expertise een bijdrage.

In welke omgeving ga je werken?
Je rapporteert aan de Salesmanager Stoma en bent werkzaam in een team van ongeveer twintig collega’s. Het betreft een functie voor 40 uur per week en je wordt verantwoordelijk voor rayon Zuid-Oost Nederland. Het hoofdkantoor is in De Meern bij Utrecht. 

Je gaat werken bij Mediq Nederland. Mediq is een wereldspeler in de gezondheidszorg, actief in twaalf landen: een betrouwbare partner voor patiënten, zorgprofessionals en verzekeraars. Toegewijd aan het verbeteren van de zorg en zorguitkomsten en het betaalbaar houden van de zorg aan mensen die leven met een chronische ziekte.

Het is onze ambitie de leidende wereldspeler te zijn in medische middelen die bij de patiënt thuis worden bezorgd. We willen het leven verbeteren van patiënten die leiden aan chronische  aandoeningen. Onder meer door de noodzaak van ziekenhuisbezoek terug te dringen door behandeling in de eigen leefomgeving mogelijk te maken en medische middelen die bij de patiënt thuis te bezorgen. Tegelijkertijd streven we voortdurend naar verbetering van zorgoplossingen en daarmee ook de zorguitkomsten. Tezamen zal dat leiden tot daling van de kosten en dragen wij bij aan een betaalbaar zorgsysteem. Dat is onze belofte aan onze stakeholders en de samenleving.

Welke talenten kun je daar inzetten?
Bouwen en onderhouden van relaties. Resultaatgericht werken. Innovatief denken met betrekking tot diverse bedrijfsprocessen.  Je bent in staat om snel te schakelen in de continu veranderende zorgmarkt. Je bent een zelfstarter en teamspeler.

Ontwikkelmogelijkheden
Wij bieden je een uitdagende en boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Daarnaast krijg je begeleiding in de uitvoering van jouw functie en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. Mediq biedt doorgroeimogelijkheden als jij in staat bent om jezelf te ontwikkelen. 

Waar kun je verder op rekenen?
Wij bieden je een uitdagende baan binnen een enthousiast team met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Mediq. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Hut (Salesmanager Stomazorg), via mark.hut@mediq.com. Om te solliciteren klik hier

Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.