Project Management Officer

In welke omgeving ga je werken?
Wil jij werken in een omgeving waar je écht tot je recht komt? Waar je alle ruimte krijgt om te laten zien wat je kunt, maar ook om je verder te ontwikkelen? Ben je toe aan een werkomgeving waar je impact kunt hebben, mee kunt bouwen aan de toekomst en echt je stempel op het werk kunt drukken? Kom dan eens praten bij Mediq!  

Mediq is een internationaal en ambitieus bedrijf, actief in de internationale gezondheidszorg. Het is onze ambitie de leidende wereldspeler te zijn in medische middelen die bij de patiënt thuis worden bezorgd. We willen het leven verbeteren van patiënten die lijden aan chronische aandoeningen. Onder meer door de noodzaak van ziekenhuisbezoek terug te dringen door behandeling in de eigen leefomgeving mogelijk te maken.

We streven voortdurend naar verbetering van zorgoplossingen en daarmee ook de zorguitkomsten. Optimale zorg kan alleen toegankelijk blijven als we nieuwe oplossingen blijven ontwikkelen die leiden tot verbeteringen in de zorg. De focus verleggen van zorg in ziekenhuizen naar zorg bij patiënten thuis, waardoor de zorg betaalbaar blijft voor iedereen, daar maken wij ons hard voor.

Jouw rol bij ons
Mediq is onderdeel van een Private Equity organisatie en we voeren op dit moment een transformatie door binnen de afdeling Data Analytics om klaar te zijn voor de toekomst. In dit kader zijn wij op zoek naar een ambitieuze Project Management Officer die deze transformatie mede vorm wil geven. In deze rol rapporteer je aan de Head of FP&A.

Taken en verantwoordelijkheden
De Project Management Officer biedt ondersteuning aan de projectorganisatie binnen de afdeling Data & Analytics. Tevens ben je de secretaris van de diverse Councils waarin besluitvorming plaatsvindt. Dit betekent in de praktijk dat je overzicht houdt over de business case, de planningen, voortgang, kwaliteit, financiën, resources, risico’s. Je beheert de agenda’s en ondersteunt in communicatie. Je bent de spil en het centrale aanspreekpunt in een project, het MT en de diverse councils. en het centrale aanspreekpunt. 

Kandidaat profiel

HBO werk – en denkniveau;

3-5 jaar werkervaring in projectmatige en commerciële omgeving

Biedt ondersteuning aan de projectorganisatie door middel van organisatorische en adviserende werkzaamheden;

Zelfstandig verzamelen van de benodigde resources voor projecten.

Verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van projectdocumentatie en (voortgangs)rapportages

Plannen, uitvoeren en begeleiden van de eigen activiteit; draagvlak creëren in de organisatie.

Bewaakt de dagelijkse voortgang en stuurt zelfstandig op voortgang en acties;

Verzorgt de communicatie richting teamleden, stakeholders en externe contactpersonen;

Verantwoordelijk voor plannen, voorbereiden en uitwerken van projectmeetings en workshops

kennis en ervaring met diverse projectmanagement methodes waaronder Lean 

Je bent analytisch stressbestendig en hebt een klantvriendelijke flexibele instelling

Besef van kwaliteit- en commerciële belangen

Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Leuk, dan maken we heel graag kennis! 

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een uitdagende baan binnen een enthousiast team investeren we graag in jouw ontwikkeling door middel van scholing en on-the-job coaching. Ook bieden we een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden volgens onze CAO met o.a.:

Marktconform salaris

25,5 vakantiedagen

Variabele beloning 

Leuke collega’s

Je kunt je sollicitatie richten aan Rogier Stap, Head of FP&A: rogier.stap@mediq.com

Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.