{{Message}}
  • Over Mediq

    Ons verhaal gaat niet alleen over onszelf. Het gaat vooral over de miljoenen mensen die de kans verdienen om het uiterste uit hun leven te halen. Vaders en moeders. Broers en zussen. Jonge geliefden en oude vrienden. Grootouders en pasgeboren baby’s. Zij hebben één ding gemeen: er is een chronische of ernstige aandoening bij hen vastgesteld.

Onze missie is glashelder.

Wij leggen verbindingen om de kwaliteit van leven voor al deze mensen te verbeteren, welke gezondheidsproblemen ze ook hebben. We werken samen met zorgprofessionals, zorginstellingen, huisartsen, zorgverzekeraars en fabrikanten om patiënten te verzekeren van de dagelijkse zorg die ze nodig hebben, thuis of in het ziekenhuis. We stellen patiënten in staat zo zelfstandig mogelijk te leven. Zodat ze meer quality time kunnen doorbrengen met hun dierbaren. En zich veilig voelen in de wetenschap dat ze op ons kunnen vertrouwen. 

We bieden mensen continue zorg, ondersteuning en autonomie.

Om mensen met een chronische of ernstige ziekte te helpen, zorgen wij in de hele keten voor verbinding. We brengen de specialisten en diensten bij elkaar die patiënten meer autonomie en de beste zorg kunnen bieden, zodat iedereen is aangesloten en niemand over het hoofd wordt gezien. 

We onderhouden contact met de huisarts, de verzekeraar, het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt. Daardoor zijn ziekenhuizen, huisartsen en andere zorgprofessionals minder tijd kwijt aan bijkomende zaken. Zo kunnen zij zich nog meer richten op wat echt belangrijk is: zorg voor de patiënt.
Voor patiënten betekent dit dat er altijd wordt voorzien in hun dagelijkse behoeften, of dat nu gaat om medische hulpmiddelen en aanvullende zorg of om educatie en 24-uurs ondersteuning. 

Voor iemand met een chronische ziekte als diabetes betekent dit behandeling thuis en niet in een instelling. En dus meer flexibiliteit en vrijheid.

Voor iemand die intensieve zorg vraagt, betekent dit de best mogelijke zorg aan huis. En dus behoud van waardigheid in een vertrouwde omgeving.

Wij bieden een breed scala aan gespecialiseerde hulp, voor diabetes-, stoma-, continentie- en luchtwegzorg, of voor medische voeding, wondzorg, infuustherapie en medische en facilitaire hulpmiddelen. We breiden onze mogelijkheden voortdurend uit, door nieuwe verbindingen te leggen, nieuwe behandelingen en e-health methoden te ontwikkelen. En door continu te groeien en te vernieuwen, kunnen we blijven voorzien in de behoeften van onze patiënten en van iedereen die voor hen zorgt. 

Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. 

Mediq.com maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.